Ozonoteràpia – Peluts de Mataró

Ozonoteràpia

OZONOTERÀPIA PER A GOSSOS I GATS

Cada vegada són més els gossos que pateixen algun tipus de problema a la pell que li produeix picors, seborreas, calbes fins i tot ferides.

L’OZONOTERÀPIA és una teràpia natural que sense cap efecte secundari, ofereix grans beneficis i té gran eficàcia pel fet que l’ozó surt directament barrejat amb l’aigua de la dutxa. D´aquesta manera, l´ozó actua durant tota la durada del bany.

A causa de les seves propietats:
 1. fungicida
 2. antibacteriana
 3. antiinflamatori
 4. activador circulatori
 5. estimulació del sistema immunològic
Té els següents beneficis:
 • El bany amb ozó ajuda a la recuperació de pells malaltes o amb problemes. Alhora potencia l’absorció dels nutrients dels productes cosmètics emprats per millorar el mantell de l’animal.
 • En problemes alopècics l’ozó oxigena els teixits i activa el metabolisme dels greixos i de la circulació, és un activador del sistema immunològic i estimula els glòbuls blancs augmentant les defenses de l’organisme davant d’agressions externes.
 • El bany amb ozó provoca una neteja total de les cèl·lules mortes i desinfecta profundament la pell estimulant el reg sanguini.
 • L’ozó té una acció germicida, antioxidant i cicatritzant, destrueix patògens tals com a virus, bacteris i fongs podent reduir les lesions de la pell i disminuint els seus brots, com otitis i infeccions cutànies.
 • L’ozonoteràpia ajuda a recuperar gossos que han sortit d’una operació.
 • És un tractament analgèsic molt útil per a gossos amb artrosi, disminueix el dolor i la inflamació i augmenta la mobilitat articular.
 • No deixa residus tòxics a l’organisme.

Voleu demanar una cita?

Demaneu una cita perquè puguem atendre el vostre caní i/o felí favorit a l'hora que més us convingui.

Obrir xat
💬 Parla'ns per Whatsapp
Hola 👋
En què et podem ajudar?